Vinterlinse antidugg er nødvendig

Som en veteranbrillemann må jeg klage på været i fedrelandet mitt.Jeg har opplevd vår, sommer og høst på en uke, men jeg er ikke klar for å gå inn i vinteren som en berg-og-dal-bane, men brillene mine er ikke klare enda!

Du har kanskje spørsmål, hva trenger du å forberede til briller?

Det er anti-tåke.Det største fenomenet om vinteren er den enorme temperaturforskjellen mellom innendørs og utendørs.Den første morgenen etter avkjøling fant jeg et tynt lag med tåke på glasset, så brilleglassene kan ikke unnslippe dugg om vinteren.mareritt.

Hvorfor dugger linser?

I kjøligere miljøer er luften merkbart tørrere.Når linsen utsettes for varm luft, er det mer fuktighet i den varme luften.Når du berører en kald linse, oppstår det kondens som danner små krystaller på overflaten av linsen, som får linsen til å dugge til.

Dette fenomenet er generelt ikke farlig, men du må være forsiktig når du åpner døren.Fordi det er klimaanlegg i bilen generelt om sommeren, er det lett å oppstå tåke.Om vinteren, med vinduene lukket, er det også forskjell på utetemperaturen.Vær forsiktig når du åpner døren.

Hva skal jeg gjøre hvis linsen dugger?

Anti-dugg første gang linsen dugger, og lærer deg noen gode måter å anti-dugg linsen på.

Linse anti-duggmiddel: linsens rengjøringsfølelse, etter tørking, spray det spesielle anti-duggmiddelet jevnt på linseoverflaten, vanligvis kan det vare i 1-2 dager

Antidugg-linseklut: Det er en spesialbehandlet linseklut.Bruk antidugg-linsekluten til å tørke av overflaten på linsen gjentatte ganger.Etter bruk må linseduken forsegles og oppbevares for å forhindre at antiduggfunksjonen fordamper.

Såpe eller vaskemiddel: Dypp litt såpe eller vaskemiddel på linsekluten, og tørk deretter av linseoverflaten med linsekluten, som også kan forhindre tåke

Antiduggglass: Brilleglass har også spesielle antiduggglass.Når du bruker briller, kan du direkte velge de spesielle antidugg-linsene, som er praktiske og permanente.

Anbefalt linse mot tåke:

Det finnes to typer antidugg-linser.Den første typen krever antiduggklut for å aktivere antiduggfaktoren på linsen.Når antiduggfunksjonen på linsen avtar, må den fortsette å aktiveres med antiduggklut;den andre typen linse er belagt med antidugg.Det er en hydrofil anti-tåkefilm, som danner et lag med høy adsorpsjon, høy tetthet og høyhydrofil anti-tåkefilm på overflaten av linsen, slik at linsen kan eliminere problemer med tåke.


Innleggstid: 24. november 2022